Revolutionary Road - Hayallerin Peşinde | Hollywood'un Gözde İkilisinden Oyunculuğun Zirvesi!

 Revolutionary Road ya da Türkçe adıyla Hayallerin Peşinde Richard Yates'in 1961 tarihinde yazdığı aynı adlı romandan esinlenerek 2008'de Justin Haythe tarafından beyaz perdeye uyarlanan filmdir. Filmin baş rollerinde Titanic filmiyle herkesin gözdesi haline gelmiş bir ikili var. Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet ...


Hayallerin Peşinde Leonardo DiCaprio Kate Winslet


   Revolutionary Road - Hayallerin Peşinde dram/romantik türde bir film. Yani birçok insanın izlemekte tereddüt edeceği, 'Acaba sıkılır mıyım?' sorusunu kendisine sorabileceği bir yapıt. Evet, film gözlerinizi her saniye ekranda tutmanız için sizi zorlamayacak, sürüklemeyecek, bir sonraki sahneyi tahmin etmenin heyecanını size yaşatmayacak... Fakat eğer 'iyi oyunculuk nedir' sorusuna bir cevap arıyorsanız vakit kaybetmeden izlemeniz gereken bir film.


hayallerin peşinde

Leonardo Dicaprio - Kate Winslet hiç şüphesiz Hollywood'un en gözde ikilisi. Hatta birçok insan bu ikiliyi evli/sevgili zannediyor. İlk olarak efsane Titanic filminde izleyenlerin karşısına çıkan ikili o zamanlar çok genç ve görece toydular. Buna rağmen birçok film otoritesinin ve izleyenlerin beğenisini kazandılar ve sayısız ödülle taçlandırıldılar. Yıllardır hiç eskimeyen dostlukları insanların takdirini kazandı. O kadar sıkı bir dostlukları var ki ikiliden herhangi biri bir ödül alsa ailesinden ya da ekibinden önce bir diğerine teşekkür ediyor.


Leonardo DiCaprio Hayallerin Peşinde


Kate Winslet Hayallerin Peşinde

   
  Revolutionary Road Hayallerin Peşinde konusu itibariyle 1961 yılında Richard Yates tarafınfan yazılan aynı adlı romana dayanıyor. Frank ve April adında evli bir çift Revolutionary Road 115 numaradaki evlerinde yaşamaktadırlar. Çevrelerindeki insanların en gözde çiftidirler. Ama ruhlarının derinliklerinde ikisi de birer kara kutuya sahiptirler ve yaşamak zorunda oldukları hayatın onları dizginlediğinin, benliklerini yok ettiğinin farkındadırlar. Zorunlulukları ve hayalleri arasında müthiş bir ikilem yaşayan çiftin ilişkileri de elbet etkilenecektir. Bir gün April, Frank'in hayallerini gerçekleştirmek için Paris'e taşınmayı teklif eder. İçlerinden gelen seslere ve kendi gerçekliklerine kulak asmadan planlar yaparlar ama hayatın onlar için planladığı başka şeyler vardır.

  Revolutionary Road Hayallerin Peşinde 'oyunculuk' kavramının hakkının verildiği bir yapıt izlemek isteyenler için harika bir film önerisi ...


Son olarak filmden bir sahne... Oyunculuklar konusunda bize hak vereceksiniz.




2 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkür ederiz bu vesileyle bir kez daha izleme fırsatım oldu.
    gerçekten harika bir yapım.

    YanıtlaSil
  2. Çok kaliteli bir film ya özellikle de senaryosunu çok beğendim

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.