The Walking Dead 8. Sezon Ne Zaman Çıkacak ?

The Walking Dead 8. sezon ne zaman geliyor?” sorusuna geçmeden önce şunu belirtmeliyiz ki 6. Sezon hayli yüksek beklentiler oluşturarak sonlanmıştı. 7. Sezonda bu beklentilerin tatmin edici düzeyde karşılandığını söylemek maalesef ki çok zor.


the walking dead 8. sezon ne zaman


  Zira Negan ve The Saviours ile Rick ve Alexandria ahalisi arasında hat safhaya ulaşan gerginliğin eninde sonunda müthiş bir Rick-Negan çatışmasına dönüşeceğini düşünüp durmuş olsak da gelin görün ki böyle olmadı. Sezon finaline kadar olan bütün bölümler son derece durgun ve sürükleyicilikten yoksun geçti.
  Rick eninde sonunda Hilltop ile uzlaşabilmişti. Ayrıca Scavengers adında ne idüğü belirsiz bir grupla anlaşma yapan Rick, Negan’a karşı gücünü artırdığını düşünüyordu. Ta ki sezon finalinde bu grup tarafından arkasından bıçaklanana kadar.


The Kingdom ve Negan arasındaki sürtüşmelerin de etkisiyle King Ezekiel, Rick tarafından Negan’a karşı başlatılan isyanda safını Rick ve ekibinin yanı olarak belirlemişti. Bütün bölümler boyunca King Ezekiel’in, Negan’la uzlaşmayı tercih ettiğini görmüştük.

Hatırı Sayılır Tek Bölüm: Sezon Finali
Uzun ve durağan geçen bütün bölümlerin ardından umutları tamamıyla sezon finaline bağlamıştık. Sezon finalinde Negan, Alexandria’ya geldi. The Saviours ile savaşmak niyetinde olan Rick, Scavengers tarafından ihanete uğrayınca tekrardan Negan’a esir düştü fakat bu arada King Ezekiel’in adamlarıyla birlikte Carol ve Morgan gelerek Negan’ı geri püskürttüler.


The Walking Dead 8. Sezon Ne Zaman Çıkacak?
 Genel olarak Ekim ayının son günlerinde izleyenleriyle buluşan dizi AMC den 8. Sezon için izin almıştı. Yeni sezonun ne zaman geleceği ile ilgili bir açıklama yapılmamasına rağmen tahminler yine Eylül-Ekim 2017 tarihleri doğrultusundaydı. AMC kanalından yapılan son resmi açıklamaya göre de dizi 22 Ekim 2017’de yeni sezon startı verecek.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.