2017 Bitmeden izlenmesi Şart ! En İyi 2017 Filmleri !

2017 yılı film tutkunları için bereketli bir yıl oldu. Gerek seri filmler gerek yeni yapımlar büyük ilgi gördü. İşte 2017 bitmeden önce izlemeniz şart olan en iyi 2017 filmleri.

LOGAN


Logan 2017

  Yakın bir geleceği konu edinen filmde Logan (Hugh Jackman) artık yaşlanmış, yorulmuştur. O eski halinden eser yoktur şimdi. Logan, Alzheimer sebebiyle iyice unutkanlaşan ve ağırlaşan Profesör X’i Meksika sınırında saklamaktadır. Bu arada tüm dünyadan kaçmaya çalışan Logan’ın kendisi gibi mutant olan kızı ortaya çıkacak ve Logan peşindeki karanlık güçlerden kızını korumak zorunda kalacaktır.

GALAKSİNİN KORUYUCULARI 2



   2014’te çekilen Galaksinin Koruyucuları’nın (Guardians of the Galaxy) devamı olan filmde ekip, uzayın derinliklerine doğru yeni maceralara atılıyorlar. Artık bir aile haline gelen Koruyucular birbirlerini de düşmanlarına karşı korurlarken Starlord olan Peter Quill’in gizem dolu geçmişinin sırları da açığa çıkmaya başlıyor. Eski düşman yeni dost olurken yeni kahramanlar da ekibin yardımına koşuyor.


GÜZEL VE ÇİRKİN

Beauty and The beast

   Kendisine büyü yapıldığı için bir canavara dönüşen Prens, aynı büyü sonucu eşyalara dönüşmüş olan hizmetçileriyle yalnız yaşamaktadır. 10 yıl içinde kendisine aşık olacak bir kadınla karşılaşmazsa canavar olarak kalacaktır. Şatoya izinsiz girdiği için esir alınan Maurice adlı adamın kızı Belle (Emma Watson) babasının özgürlüğüne karşılık kendi özgürlüğünden vazgeçer. Belle zamanla şatoya ve aslında iyi kalpli olan canavar görünüşlü Prens’e ısınmaya başlar. Bu sırada Belle’e aşık olan avcı Gaston, Canavar’ı öldürüp Belle ile evlenebilmek için her şeyi yapacaktır. Güzel ve Çirkin fantastik film tutkunları için kaçırılmaz bir film önerisi.

HIZLI VE ÖFKELİ 8


The Fate of The Furious

  Aksiyonun dozu bu sefer hat safhada. Öyle ki; üstün teknoloji ile donatılmış ve serinin diğer filmlerinden alışık olduğumuz arabaların ötesinde bir denizaltıyla bile karşılaşıyor izleyici. Birden ortaya çıkan gizemli bir kadın Dom’a adeta reddetmesi mümkün olmayan bir teklifte bulunuyor. Bunun üzerine Dom’un aileye ihanet etmesi herkesi şok ediyor. Anlayacağınız Hızlı ve Öfkeli 8 boyunca ekibi ve aileyi zorlu bir sınav bekliyor.


KABUKTAKİ HAYALET

Ghost in the Shell

  Özel eğitimli bir birlik olan dokuzuncu birlik en tehlikeli suçluları durdurmakla görevlidir. Yeni hedefleri Hanka Robotics’in siber gelişimini engellemeye çalışan bir hacker…. Ekibin başındaki Scarlett Johansson ise ölmek üzereyken Henka tarafından yaşama döndürülmüş, insan-cyborg-hibrit olarak geliştirilmiş ölümcül bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Cyborg, dokuzuncu birlik için düşmanla amansız bir mücadeleye giriyor. Ghost in the Shell bu senenin gözde bilim-kurgu filmleri arasında.


Kaynak: ideofil

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.